Danielle Knippen enZo

Wie ben ik?

KNIPeZO.DanielleWelkom bij dames- en heren kapsalon Knippen enZo. Ik, Daniëlle Bron, ben sinds 2010 met kapsalon Knippen enZo gestart. Zelf je eigen haarproducten uitzoeken en testen, je wilt toch het allerbeste voor je klanten. En dat is precies waar ik voor sta, een verfrissende knip-/haarbehandeling met diverse producten van KEUNE.Sinds een aantal jaar werk ik met de So Pure lijn van KEUNE. Een exclusief en professioneel haarcosmetica met aromatherapeutische verzorgingsbehandelingen welke Parabeen Sulfaten vrij zijn ook is het vegan friently. Ook vindt ik het belangrijk dat mensen met allergieën evengoed gekleurd kunnen worden dit is ook ammonia vrij! Als u last heeft van allergieën is het voor mij geen probleem om een allergie test bij u te doen. Momenteel is Knippen enZo de enige kapsalon in Koggenland die met deze haarproducten werkt. Ontdek de haar-wellnessbeleving van So Pure Natural Balance. Wilt u ook ervaren wat voor mooi resultaat u kunt behalen met uw haar? Maak een afspraak en ik adviseer u graag. Natuurlijk zijn ook de kleine dames en heren van harte welkom! Tot ziens.